Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Τρόποι πληρωμής

Οι τρόποι μας για πληρωμή

Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας εύκολα και γρήγορα για την ολοκλήρωση των αγορών σας είναι οι εξής:

  • Αντικαταβολή
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Paypal
  • Πληρωμή με πιστωτική κάρτα (έως 3 άτοκες δόσεις)
  • Αντικαταβολή

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την ΕΛΤΑ COURIER για την παράδοση των παραγγελιών σας. Η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με την παράδοση της στο υπάλληλο της μεταφορικής.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Σαν εναλλακτική λύση προβλέψαμε ως επιπλέον τρόπο πληρωμής του ηλεκτρονικού καταστήματος την πληρωμή με κατάθεση της αξίας της παραγγελίας σε τραπεζικό λογαριασμό.

Εθνική Τράπεζα IBAN: GR88 0110 1370 0000 1374 0426 385

Τράπεζας Eurobank IBAN: GR89 0260 0440 0004 7020 1022 459

Μετά την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μας αποστέλλετε με φαξ στο 2109520186 ή στο email [email protected] την τραπεζική απόδειξη πληρωμής, προσοχή στην κατάθεση πρέπει να συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής εφόσον η αγορά σας είναι μικρότερη των 50 ευρώ .

Paypal

payment.jpg

Εάν διαθέτετε λογαριασμό στο Paypal, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για την πληρωμή της παραγγελίας σας.

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα Visa ή Mastercard οποιασδήποτε τράπεζας, μπορείτε εύκολα, άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας με την πιστωτική σας κάρτα, όπου για τη διευκόλυνσή σας έχετε τη δυνατότητα εξόφλησης σε 2 άτοκες δόσεις για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ ενώ σε 3 άτοκες δόσεις για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ. Το κατάστημά μας συνεργάζεται με την τράπεζα Eurobank για την διαδικασία πληρωμής μέσω πιστωτικών καρτών, ώστε να σας παρέχει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για τις συναλλαγές σας. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μεταφέρονται κρυπτογραφημένα απευθείας προς την τράπεζα, χωρίς να γνωστοποιούνται ή να αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όπου στην πορεία λαμβάνουμε πίσω μόνο τον κωδικό πελάτη και τον κωδικό προϊόντος για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η συναλλαγή.

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος