Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Χονδρικές πωλήσεις

Γενικές πληροφορίες

Παράδειγμα: Σε αυτή την ενότητα το κατάστημα μας τοποθετεί ένα πλαφόν ελάχιστης ποσότητας τεμαχίων με σκοπό να πετύχουμε για τους πλάτες μας ανταγωνιστικές τιμές με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Πως λειτουργεί

Παράδειγμα: Στον εμπορικό μας κατάλογο, θα διαπιστώσετε, πως υπάρχει ένας περιορισμός των δέκα (10) τεμαχίων που είναι η μέγιστη ποσότητα την οποία μπορείτε να εισάγετε στο καλάθι σας. Αυτός είναι ένας περιορισμός στο πλαίσιο τις καλύτερης , αρτιότερης και οικονομικότερης εξυπηρέτησης σας. Στις περιπτώσεις αυτές, δηλαδή παραγγελίες πάνω από δέκα (10) τεμάχια, τα οποία μπορούν να μην είναι όμοιο προϊόν, ισχύουν άλλες πολιτικές εκπτώσεων. Οι εκπτώσεις αυτές διαμορφώνονται με βάση την επιθυμητή ποσότητα παραγγελίας.

Τι μπορώ να κάνω

Παράδειγμα: Συμπληρώνοντας τη φόρμα μας μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για την ποιότητα και την ποσότητα των προϊόντων που επιθυμείτε καθώς και να κάνετε μια σύντομη περιγραφή της ανάγκης σας. Αφού προσθέσετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, συμπληρώστε τις διαθέσιμες επιλογές και τα στοιχεία σας.

Κάνοντας κλικ στο κουμπί αποστολή γίνεται αποστολή του αιτήματος προς την ομάδα του kapola.gr. Αφού επεξεργαστούμε το αίτημα σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με την καλύτερη δυνατή οικονομική πρόταση.

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος