Το Εργαστήρι Καπόλα ιδρύθηκε το 1985 από την Άννα Καπόλα και από την αρχή της λειτουργίας του ασχολήθηκε με τον σχεδιασμό και την κατασκευή ελαστικών ενδυμάτων (κορμάκια, καλσόν, κολάν, στολές μπαλέτου, ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής, αεροβικής και ακροβατικής γυμναστικής, παγοδρομίου, κολύμβησης, τραμπολίνου κ.ά.) και υποδημάτων (παπουτσάκια μπαλέτου, ρυθμικής γυμναστικής, κάρακτερ, τζαζ κ.ά.).
Το εργαστήρι μας έχει επίσης όργανα ρυθμικής γυμναστικής, μαζικού και ατομικού αθλητισμού.
Έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν με την εθνική ομάδα ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής  από την ολυμπιάδα της Σεούλ το ‘88 μέχρι και την ολυμπιάδα του Σίδνεϋ το 2000.
Επίσης η συνεργασία μας εκτείνεται σε συλλόγους σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς τους προμηθεύουμε με προπονητικό υλικό, στολές γυμναστικών επιδείξεων και αγωνιστικά κορμάκια για πανελλήνια πρωταθλήματα.
Το Εργαστήρι Καπόλα λειτουργεί ακόμα σήμερα με την ίδια επωνυμία αλλά υπό νέα διεύθυνση, της κόρης της Άννας Καπόλα, Μαρίνας.
Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να ικανοποιούμε τις ανάγκες του αθλητικού κόσμου με την συνέπεια και την ποιότητα που μας χαρακτηρίζει εδώ και χρόνια.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Καπόλα Μαρίνα